Wedstrijden

Volle bak voor de vechters van tooy-gym
Zaterdag 3 maart vochten de volgende vechters van tooy-gym Julio Inacio, Mohammed Jama uit Emmeloord en Ervet Manga uit Urk op een gala in Nieuwegein.

Als eerste vocht Julio een C-klasse partij tegen Azoum. Ondanks de lengte en gewicht voordeel van Azoum vocht Julio een goede overtuigende partij ook een waarschuwing van de jury aan het adres van Julio kon hem niet stoppen Julio wint op punten.

Ervet Manga 12 jaar vecht zijn eerste partij en komt uit in de jeugd dat wil zeggen dat er gevochten wordt met hoofdkap en scheenbeschermers. Zijn tegenstander Mounaim is 14 jaar en begint de partij heel wild Ervet blijft goed kijken en countert hard een harde rechtse hoek doet Mounaim wankelen maar is net niet genoeg voor een down. Alles wat Ervet nu doet is hard en raak. Hij wint de partij makkelijk op punten.

Als laatste vocht Mohammed Jama tegen Humaan. Humaan is wild en hard maar Mohamed stopt hem op tijd af en neemt alles over wat Humaan doet. Mohammed neemt het initiatief over en komt los stoten en trappen volgen elkaar snel Guzman wil opgeven maar wordt gered door de bel. Deze partij is de derde overwinning op rij voor Mohammed hij promoveert naar de C-klasse.

Webdesign by RG Webdesign